Loading...

Uslovi kupovine

Dobrodošli u internet trgovinu www.nird.ba, te na sve informacije, servise i produkte dostupne na internetskoj stranici čija je adresa www.nird.ba (u daljem tekstu: “Internet Trgovina”). Vlasnik i administrator Internet Trgovine je Nird doo, sa sjedištem  u Sarajevu, BiH (u daljem tekstu, „Prodavac“).

Prije korištenja Internet Trgovine na bilo koji način, u svoje ime ili u ime pravnog lica u čije ime djelujete, izjavljujete da ste saglasni sa ovdje navedenim uslovima korištenja (“Uslovi korištenja”). Ukoliko niste saglasni sa odredbama Uslova korištenja, zatvorite stranicu Internet Trgovine i nemojte je koristiti.

Internet Trgovina vam omogućava online pregled i kupovinu proizvoda na daljinu u skladu sa Uslovima korištenja. Vi ste odgovorni za tačnost i ažurnost podataka koje unesete prilikom registracije na Internet Trgovini.

Molimo vas da Internet Trgovinu koristite savjesno i odgovorno. Korištenjem Internet Trgovine se obavezujete da nećete:

• koristiti Internet Trgovinu izvan načina opisanog Uslova korištenja;

• oštetiti, mijenjati, onesposobiti pristup Internet Trgovinu, bilo kojom metodom pokušati ili steći neovlašten pristup računarskom sistemu Internet Trgovine, na Internet Trgovinu učitati bilo kakve računarske viruse, bagove i bilo koji drugi štetan računarski software, korumpirane podatke, te učiniti bilo koju aktivnost

koja za posljedicu ima umanjenje ili prestanak funkcionalnosti Internet Trgovine;

• lažno se predstavljati, koristiti tuđe ili podatke za koje nemate ovlaštenje njihovih stvarnih vlasnika;

• koristiti Internet Trgovinu na način nepremjeren dobroj i etičkoj praksi korištenja, niti koristiti Internet Trgovinu na način koji bi narušavao našu reputaciju ili naše poslovanje;

Posebno, korištenjem Internet Trgovine izjavljujete da prihvatate primjenu niženavedenih pravilnika i procedura Internet Trgovine:

Uslova korištenja,

• Politike privatnosti,

• Načina dostave,

• Procedure povrata,

 Proceduru ulaganja reklamacija

Iako nastojimo da fotografije i specifikacije proizvoda budu njihov ažuran, detaljan i vjedostojan prikaz, nemožemo garantirati njihovu potpunu tačnost, te zadržavamo pravo njihove promjene prema vlastitoj diskreciji.

Sve cijene u Internet Trgovini su iskazane u konvertibilnim markama sa uključenim PDV-om.         Proizvode naručene u Internet Trgovini možete platiti karticama čiji je prihvat naznačen u Internet Trgovini, putem bankovne doznake (virmanom) na račun Prodavca ili pouzećem. Ukoliko plaćate doznakom, plaćate na račun Prodavca, prema platnoj instrukciji koji će vam dostaviti Prodavac. Po uspješno obavljenom plaćanju, dostavite dokaz o uplati na kontakt adresu Prodavca. Plaćanje pouzećem se obavlja preko kurira brze pošte, prilikom isporuke naručene robe.

Plaćanja narudžbi u Internet Trgovini vrše se u konvertibilnim markama. Ukoliko plaćate karticama koje su vezane za račun koji nije u valuti KM, vaša banka vam može zaračunati dodatne konverzijske provizije za koje nismo odgovorni.

 

Get 50% Discount.

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Exercitationem, facere nesciunt doloremque nobis debitis sint?