Loading...

O nama

Grupacija Nird d.o.o. osnovana je 1991.god u Splitu , R. Hrvatska,  prvenstveno kao proizvođač  i veleprodaja tekstila i metražnih materijala.

Proizvodimo i razvijamo vlastitu liniju odjeće za djecu i odrasle D&N, tekstil za domaćinstvo i ostalo po narudžbi s mogućnošću printa i veza.


U prvim godinama intezivnog rasta otvorili smo poslovnice u Rijeci, Zagrebu i Osijeku te proširili naše poslovanje u segmentu veleprodaje

igračaka ,novogodišnjeg programa, plažnog programa, bicikala,tricikala, kao i prikladnih sezonskih asortimana.


Poziciju u regiji ojačali smo 2001 godine otvaranjem kompanije  Sarajevu (Bosna i Hercegovina), a zatim 2003 godine i u Beogradu ( Srbija).


U 2012 god.  smo daljim rastom proširili poslovanje i u Crnoj Gori.


Nird grupacija je vlasnik i renomiranog trgovačkog lanca RIBOLA  koji egzistira  u Hrvatskoj,

kao i tvornice konaca , goblena i vunice  Unitas dd Zagreb.


Osim saradnje sa svjetski poznatim proizvođačima i distributerima igračaka (WELLY,TREFL,SLUBAN,CLEMENTONI,MODIANO,ANDRONI,INTEX,SMOBY, MONDO,PROCOS,....) intezivno radimo na razvoju vlastitih linija brandova (MEGGA PLAY, TIGGI, MALENA,BE BE, BEPA...).

Zastupljeni smo kod većine renomiranih kuća, tržnih centara i specijaliziranih maloprodajnih trgovina  , gdje možemo sa sigurnošću reći da smo jedan od lidera na širem tržištu u regiji sa asortimanima koje nudimo.


Pozivamo sve ozbiljne potencijalne  poslovne partnere na uspješnu uzajamnu saradnju .

Get 50% Discount.

Lorem, ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit. Exercitationem, facere nesciunt doloremque nobis debitis sint?